Sjukanmälan och ledighet

Sjukanmälan görs på telefonnummer 018-34 79 14 eller lagga.forskola@edu.knivsta.se .

Vi ser gärna att du anmäler ditt barn sjukt innan 07.30 på morgonen för att vi pedagoger ska hinna med att notera eventuella bortfall i dagens matbeställning.

När ditt barn är friskt igen vill vi att du anmäler det till förskolan innan klockan 15.00 dagen innan återkomst.
Övrig ledighet är det bäst att du meddelar direkt till personalen på ditt barns avdelning.

• Senast uppdaterad 8 sep 2017